Over Megami

Leonardo Da Vinci, leading innovator en kunstenaar gebruikte meer dan 500 jaar geleden al het spiegelschrift om zijn geheimen zo lang mogelijk te bewaren. Ons "geheim" maken wij graag nu aan u bekend.

Megami gespiegeld is Imagem, spiegel, maar ook Japans voor herrijzenis. Dat is hetgeen wij u graag willen presenteren, de herrijzenis van een van de grootste merken in consumentenelektronica ter wereld op de Nederlandse markt:

Missie

Kijk in uw eigen spiegel en u weet dat de markt dringend behoefte heeft aan topkwaliteit tegen meer dan uitstekende prijzen.

Megami heeft zich ten doel gesteld om via een systeem van kwalitatief hoogstaande distributie de producten van Toshiba onder aandacht te brengen van de consument. De door consumenten gedreven distributeur Megami omschrijft haar principes als volgt:

  • De distributie dient te bestaan uit een keten van wederverkopers die de hoogst mogelijke service graad kunnen bieden zodat de eindgebruiker er zeker van is dat het gekochte product ten allen tijde voldoet aan de hoogst mogelijke technische normen, begeleiding, nazorg en tegen een competitieve prijs.
  • De kwaliteit van de producten wordt op de best mogelijk wijze bewaakt, terwijl er een continue stroom moet zijn van nieuwe producten. Om dit doel te bereiken dienen er middelen aanwezig te zijn zodat onderzoek en ontwikkeling, zowel naar product alsmede naar distributie, blijvend kunnen worden uitgevoerd.
  • Vanuit het standpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap stelt Megami zich ten doel dat er met respect voor alle menselijke waarden en het milieu wordt gehandeld. Daarbij is er volop aandacht voor de ontwikkeling van haar wederverkopers en haar medewerkers.


Login Dealer login